Странице

недеља, 26. јул 2015.

Kvalitet PVC stolarije ispred cene

Zamena starih, dotrajalih prozora i vrata nikada nije bila lakša. Dovoljno je da pozovete Mond Line Pro d.o.o. i naš iskusni tim radnika će vam objasniti sve što je neophodno da znate pre ulaska u proces kupovine PVC stolarije.

Sve što očekujete od modernih PVC vrata i prozora proizvodi naše kompanije ispunjavaju. Mond Line pro d.o.o. je jedna od vodećih kompanija na tržištu PVC prozora i vrata u  Srbiji. Mi vodimo računa o specifičnim potrebama ljudi koji žive na ovim prostorima, o posebnostima naše klime, našeg urbanog razvoja, pratimo moderne pravce i dešavanja u građevinarstvu i savremenoj arhitekturi i sve to implementiramo u naše proizvode. Ističemo da koristimo najkvalitetnije  sirovine, najbolji dizajn  i pružamo najbolje uslove.

Naše prednosti


Mond Line Pro d.o.o.  doprinosi kvalitetu vašeg stanovanja ugradnjom sledećih komponenti:

  • Kvalitetni više komorni ramovi koji su spojeni tehnikama zavarivanja. Tako smo sigurni da naši prozori neće propuštati spoljni vazduh, prašinu, buku, štetne gasove ili praviti promaju.
  • Termalni prekidi koji omogućavaju visoku energetsku efikasnost za razliku od starih prozora koji nemaju termalni prekid. PVC materijal ima visoka izolaciona svojstva, tako da je garantujemo da toplota iz vaše sobe neće „cureti“ napolje. 
  • Koristimo specijalno obrađene PVC ramove koji su otporni na gorenje. Naše PVC prozore i vrata je nemoguće zapaliti, oni uopšte ne gore, tako da na ovaj način u velikoj meri doprinosimo bezbednosti i sigurnosti naših kupaca. 
  • Estetski superioran izgled. Možemo isporučiti stolariju u boji po vašem izboru, nijansi, sjaju, sa printom (možemo vam isporučiti vrata koja izgledaju kao da su od furnira).


Kvalitetni VEKA PVC profili, izuzetnog kvaliteta okovi, stakla, iskusni i obučeni radnici, višegodišnje iskustvo, garancija, razni načini plaćanja samo su deo naših prednosti. Kvalitet na prvom mestu!Ukoliko vam je potrebna nova stolarija slobodno se obratite Mond Line Pro d.o.o., a naše ljubazno osoblje je spremno da odgovori na svaki vaš zahtev.

1 коментар:

  1. Veka profili su odavno prisutni na nasem trzistu, i vaze za jedne od najboljih. Uz dobre majstore i kvalitetnu i profesionalnu ugradnju, zamena stolarije ne moze da bude promasaj.

    ОдговориИзбриши