Странице

петак, 27. децембар 2013.

Od materijala do gotovog proizvoda


Šta je pvc?

Dobijen iz prirodnih sirovina nafte i soli je pvc odnosno polivnihlorid, veštački termoplastični materijal. Odnos soli i nafte je 57% kuhinjska so i 43% nafte.

Kako odabrati kvalitet i dizajn?

Pvc stolarija se ugradjuje po zahtevima klijenta. Treba obratiti pažnju na ponudu ponudjača i na zahteve kupca. Treba proveriti opremljenost ponudjača željenim proizvodima.


Kako doći do kvalitetnog gotovog proizvoda?

Svaki element je namenjen po svojim dimenzijama i stilu za odredjenog kupca odnosno u potpunosti se prilagodjavaju željama i potrebama klijenta. Prozori i vrata mogu se dekorisati  različitim bojama i dekorima.
Montaža elemenata je stručna i prepušta se obučenom timu uz  primenu moderne tehnike. Ugradnja se izvodi po različitim vremenskim uslovima bez obzira na godišnje doba.

Pvc-gotov proizvod

Pvc stolarija je već godinama u vrhu  po svojim  standardima. Zadovoljava visoke kriterijume funkcionalnosti,  ekonomičnosti, estetike. Materijali koji se koriste za izradu gotovih proizvoda su najvišeg kvaliteta.
Garancija na proizvode je  garancija na kvalitet. Godine delovanja atmosferskih uticaja ne menjaju bitno izgled i kvalitet pvc proizvoda.
Kvalitet i cena kod pvc proizvoda idu zajedno, i zbog toga su već decenija konkurenti na tržištu u stolariji.
Održavanje pvc stolarije je veoma jednostavno, ne zahtevaju nikakva dodatna ulaganja.

Kada treba zameniti Pvc stolariju?

Pvc stolariju treba zameniti kada uvidite da funkionalnost pvc proizvoda opada, tj. kada ne dihtuje kako treba, ne štiti od atmosferskih uticaja, odnosno kada vidite da novac odlazi negde. Vek trajanja  kvalitetnog pvc proizvoda je 30-40 godina uz redovno održavanje.

Нема коментара:

Постави коментар