Странице

понедељак, 13. јануар 2014.

Pvc vrata


Pvc stolarija - pvc vrata

Uvek kada stigne zima, pored velikih računa za grejanje, bitna stavka u kućnom budzetu je izbor vrata . Hladan vetar i niske temperature u velikoj meri smanjuju temperaturu prostora u kojem živimo i važno je odabrati dobru zaštitu od spoljašnjih uticaja. Izbor pvc vrata smanjuje račune u hladnim danima i osigurava udobnost i toplinu vašeg doma.

Kako odabrati pvc ulazna vrata?

Prvo što ugledate kada ulazite u nečiji dom su vrata. Pored lepog izgleda, boje, pvc vrata imaju i drugih prednosti.
Balkonska vrata, pored toga što  čine da naša kuća izgleda savremenije i lepše, imaju vrlo bitno ulogu u zaštiti doma od spoljnih faktora:

 • Štite od spoljašnjih uticaja vlage, prašine, niskih temperatura
 • Imaju visoku  izdržljivost  na uticaje spoljašnje sredine
 • Ne upijaju vlagu
Odlično i dugotrajno rešenje, ulazna PVC vrata zahtevaju vrlo malo održavanja. Veoma lako se održavaju brisanjem samo mokrom krpom.
Pored održavanja higijene potrebno je samo podmazati ponekad mehanizam. Pvc je izuzetno izdržljiv materijal  i garancija na njihov kvalitet je garancija postojanja godinama u vašem domu.


Kako odabrati pvc  balkonska vrata?

U pojedninim domovima balkonska vrata su vrlo važan izvor svetlosti, pa se postavlja pitanje kako odabrati vrata koja će odgovarati vašem domu?  Balkonska vrata mogu da budu:
 • Jednokrilna
 • Dvokrilna
Mogu da imaju ugradjena stakla koja optički više ili manje propuštaju svetlost. Balkonska vrata se mogu kombinovati sa otvarajućim ili fiksnim prozorskim krilima. Takodje, po sopstvenim željama i potrebama mogu se otvarati po horizontalnoj ili vertikalnoj osi. Balkonska vrata u ovakvom izboru imaju jednu zajedničku konstrukciju a površina koju zauzimaju  je nešto veća. Sa jedne strane ona treba da izgledaju u skladu sa vašim domom, a sa druge da pružaju sigurnost i udobnost od spoljašnjih i unutrašnjih faktora.  Karakteristike balkonskih vrata:
 • Štite od buke i hladnoće
 • Omogućavaju zadržavanje toplote unutar doma


Vrata su izraz stila svakog doma i kroz njih vaš dom dolazi do izražaja.I na kraju umesto zaključka, pobojaćemo neke od prenosti pvc vrata:

Zašto pvc vrata?

 • Otporna su i nisu podložna savijanju
 • Lako se održavaju
 • Pvc materijal  je ekološki  prihvatljiv sa stanovišta korišćenja prirodnih resursa
 • Mogu da budu po meri svakog kupca po kvalitetu i dizajnu
  ·     3 коментара:

 1. Ovih vetrovitih dana sa košavom dolaze do izražaja sve slabosti moje drevene stolarije u stanu. Posebna slaba tačka je balkonska vrata. Stolarija je stara jedno petnaesetak godina, svojevremeno je bila jedna od kvalitetnijih -Lesnina nije bila šala, ali vremenom se iskrivila, pa duva sa svih strana. Pokušavamo da zatvorimo rupe raznim improvizovanim sredstvima,lepljive trake, krpe i slično, ali slaba vajda. Nema nam druge, moraćemo da je menjam.
  Pitanje je samo od kog materijala? Drvena više ne dolazi u obzir. Jeste da sam ja emotivno vezan za drvo, ali cena grejanja se naglo povećala.
  Malo sam surfovao internetom, raspitivao sam se i kod komšija i zaključio da nema idealnog rešenja. Aluminijumska stolarija je preskupa, barem za mene, ostaje PVC. Iako i ona ima mana. Na primer, ne savija se ali zato lako puca pošto je krta, lako se održava, tu se svi slažu, ali zato je osetljiva na sunce. I ne bih se složio da je ekološki prihvatljiva, plastika se teško raspada u prirodi (mada, ako je šuma posečena na neodrživ način, nije ni drvena stolarija).
  Bilo kako bilo, sve zavisi koliko je džep dubok ima raznih proizvođača. Imaju i oni svoje fore, stave veću cenu na manje kvalitetnu robu, pa oni koji misle da što je skuplje to je kvalitetnije na kraju budu prevareni.

  ОдговориИзбриши
 2. Gradimo nudi širok raspon cijene učinkovitih pvc stolarija kao što su prozor, vrata i druge za dom i urede na najbolji trošak.

  ОдговориИзбриши
 3. Stvarno ...! drveni prozori sačuvati svoje domove klasični šarm dok nude suvremene udobnost youd očekivati ​​od modernog PVC prozor, kao što su pričvršćeni vijcima sigurnosnih brava, vremenskih pečata ....
  Hvala za dijeljenje ..!

  ОдговориИзбриши